Partners

BI-Academy is een onafhankelijke en zelfstandige organisatie. Naast de eigen opleidingen wordt samengewerkt met de volgende partners:

Xomnia

Xomnia supports organisations in big data related challenges and opportunities. We convert data into actual business value by applying data mining and machine learning techniques.

Our ultimate goal is to incorporate all relevant data in easy to use artificial intelligence solutions that can reason, gather knowledge, learn, plan, communicate, predict, perceive and manipulate objects.

We pursue our goals with a team of highly skilled data scientists using the right tools with a solid background in machine learning.

Bezoek website

Genesee Academy

Genesee Academy is wereldwijd de belangrijkste aanbieder van trainingen, seminars en adviseur voor data warehousing, data vault, ensemble modeling, data integration en business intelligence professionals. Het streven van Genesee Academy  is het ondersteunen van professionals in het ontwikkelen van hun skills en kennis nodig in het hedendaagse vakgebied.

Genesee Academy biedt hiertoe certificerings programma’s gebaseerd op de huidige best practices en praktijkvoorbeelden.

De missie van Genesee Academy is om wereldwijd trainingen en certificeringen te verzorgen op het gebied van data warehousing, data vault, ensemble modeling, data integration en business intelligence professionals.

Bezoek website

BI-Academy

Onder de noemer van BI Academy worden de trainingen verzorgd door gewaardeerde onafhankelijke trainers.

Coarem – Remco Broekmans
Synwork Consultancy– Chris Bakker
XLNT Consulting – Tom Breur
Michael Mahlberg
David Hoppe
Marc Wijnberg

 

Bezoek website

Nippur

De consultants/trainers van Nippur hebben ruime ervaring in het adviseren van grootzakelijke en multinationale organisaties op het gebied van Business Intelligence, data warehousing en (Master) Data Management vraagstukken. Met name waar het complexe vraagstukken betreft. Zij zijn betrokken bij vraagstukken met betrekking tot het ontwikkelen van BI en MDM strategieën, ontwerp- en implementatie van BI competence centers, informatieanalyse en organisatie- en systeemarchitectuur definities. Daarnaast leveren zij BI programma- en projectmanagement.

Zij trainen klanten en consultants met betrekking tot genoemde aandachtsgebieden. Nippur is tevens mede-verantwoordelijk voor de realisatie van Quipu, een open source data warehouse management systeem.

Bezoek website

I3

i3 is expert op het gebied van business intelligence (BI), data warehousing & predictive analytics. Wij adviseren organisaties over passende oplossingen en over hoe BI slim ingezet kan worden. Dit doen we sinds 2001 vanuit Zeist en Diegem (België) met 40 ervaren medewerkers en vanuit de overtuiging dat business intelligence niet het doel is, maar een belangrijk middel voor onze opdrachtgevers om hun ambities te realiseren.
We werken nauw samen met de meest gerenommeerde BI softwareleveranciers, maar we opereren volledig onafhankelijk en adviseren objectief. Bovendien kijken we verder dan techniek, en nemen we verantwoordelijkheid voor het resultaat van projecten.

Let’s do business intelligence!

Bezoek website

BI-Podium

BI-Podium is de plaats om kennis over Data Warehousing en Business Intelligence met elkaar te delen en te netwerken. Dit doen wij door het verzorgen van Masters en events, maar ook om u een podium te bieden waarop u uw kennis kan etaleren en delen. De thema’s van de events van BI-Podium sluiten aan bij de onderwerpen van de opleidingen van BI Academy. Hierdoor krijgt u niet alleen de kans om de verdieping en achtergrond tot u te nemen maar kunt u deze tevens met uw DWBI collega’s bespreken op de events.

Bezoek website

Visser & Van Baars

Visser & Van Baars Business Intelligence Recruitment richt zich op een duidelijke niche: Business Intelligence en Databases. Gezien de vele deelmarkten binnen de ICT is het naar onze mening onmogelijk om op al deze vlakken specialist te zijn. Wij weten liever meer van minder. Wij beschikken over een groot netwerk en hebben ruim 9 jaar ervaring binnen het spectrum van Business Intelligence en Databases.

Bezoek website