Data Vault Modeling & Certification Europe PodClass

Deze training wordt als PodClass uitgevoerd!

Vanuit je eigen locatie interactief deelnemen aan deze training.

EXCLUSIEF SEMINAR door GENESEE ACADEMY 

Een architectuur op basis van Data Vault biedt een unieke oplossing, gericht op data-integratie door en voor de gehele organisatie. De sleutel van het succes van Data Vault ligt in de flexibele inbedding van de bedrijfsprocessen. Strikte naleving van de fundamentele regels van het concept garandeert een solide basis voor uw datawarehouse. Data Vault maakt het mogelijk flexibele en kosteneffectieve datawarehouses in korte tijd te realiseren.

Deze online uitvoering van de training wordt afgesloten met online examen. Dit examen is nieuw opgezet en test in 4 secties uw opgedane kennis en kunde op het gebied van Data Vault en Ensemble modelling

Het seminar wordt afgesloten met een examen dat u in staat stelt om ‘Certified Data Vault Data Modeler’ te worden. Een unieke kans om uw onderscheidende waarde als professional te vergroten!

 

Tot 6 weken voor aanvang hanteren wij het Early Bird tarief van € 2.600,00 (ex. BTW)!

ON-LINE TRAINING EN VOORBEREIDING

U ontvangt twee weken voor aanvang van de trainingsdagen ongeveer 30 lessen via video streams en e-learning. Dit gedeelte stelt u in staat om in uw eigen tempo de basis van Data Vault te leren. Binnen het on-line programma zal een case worden toegezonden ter voorbereiding die gedurende het on-site gedeelte zal worden behandeld. Om goed voorbereid te zijn en dus effectief deel te nemen aan het on-site gedeelte moet u alle on-line lessen gevolgd hebben en de case hebben uitgewerkt!

ON-LINE TRAINING & CERTIFICATION

Tijdens de cursusdagen wordt eerst teruggegrepen naar het geleerde in het on-line gedeelte en de zelf uit te werken case. Daarna staan ze in het teken van het oefenen met en het uitwerken van nog twee cases naast extra informatie over de opzet en de regels van het modelleren volgens Data Vault. Door zelf intensief bezig te zijn met de cases bent u snel in staat om u het geleerde eigen te maken. Doel is niet alleen om u optimaal voor te bereiden op het examen, maar ook om de diepere achtergronden van Data Vault te leren en u klaar te stomen voor de praktijk. De opzet van deze training staat volledig in het teken van interactief en samenwerking – alsof u met uw medestudenten in een trainingsruimte aanwezig bent.

Het seminar, het trainingsmateriaal en het examen zijn allen in het engels.

Data Architecten, BI- en/of IT Architecten, BICC teamleiders, Business analisten, informatieanalisten, ontwerpers, adviseurs op het gebied van data integratie, ETL ontwerpers, projectmanagers, database- administrators en architecten die betrokken zijn bij datawarehouse omgevingen.

GEWENSTE VOORKENNIS:
Gedegen kennis van datawarehousing en enige tijd werkzaam in het vakgebied zijn noodzakelijk voor dit seminar..

Onderwerpen die aan bod komen:

Foundational Concepts – business overview

 • Architecture Constructs
 • Definition of the Data Vault
 • Issues and Evolution in Data Modeling
 • Scalability, Agility, Pros and Cons, why Data Vault
 • The reason behind Ensemble modelling and Ensemble patterns (including Data Vault
 • Business Case Studies

Foundational Concepts – technical overview

 • Hub Definition
 • Core Business Concept
 • Business Keys / Ensemble identifier
 • Link Definition
 • Natural Business Relations
 • Links and Role Playing mistakes
 • Satellite Definition
 • Type of Information
 • Rate Of Change
 • Special Satellites

TIJDEN

De on-line voorbereidingslessen kunt u in uw eigen tijd volgen. 2 weken voorafgaand aan de trainingsdagen krijgt u toegang tot het video materiaal. Uw training start op dat moment.

De 3 trainingsdagen starten om 9.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.

LOCATIE

On-Line

KOSTEN

De kosten van het seminar bedragen € 2.850,00 (ex. BTW).  Dit is inclusief alle kosten zoals de voorbereiding en uitvoering door ervaren docenten, documentatie, examen, etc..
Meer deelnemers van eenzelfde bedrijf? Mail naar BI Academy voor de mogelijkheden voor een in-company variant (vanaf 6 personen) of groepskorting.

ZZP-er? Mail naar BI Academy voor een aantrekkelijke zelfstandigenkorting.

 

Tot 6 weken voor aanvang geldt een Early Bird prijs van € 2.600,00 (ex. BTW).

DOCUMENTATIE

De documentatie bestaat uit de presentatie-slides, voorbeelden, cases, workshops en het boek “modeling the Agile Data Warehouse with Data Vault” (deze wordt separaat verstrekt).

CERTIFICERING

De certificering is een gesloten boek examen en duurt ongever twee uur. De vragen zijn in het Engels. Bij beantwoording wordt niet gelet op spelling of zinsbouw.

Binnen vier tot zes weken na afloop van het seminar ontvangt u de uitslag van het examen.

 

 • Maandag 10 mei 2021
 • Dinsdag 11 mei 2021
 • Woensdag 12 mei 2021

Aanmelden kon tot: 03-05-2021.

@BI_Academy

What do you know about #DataVault? Want to know more? Register for our next #CDVDM course to learn about #EDW,… https://t.co/0gLYy7oMgh